Landsnummer 43

Vilket land har landsnummer 043

Landsnummer är det nummer man slår efter utlandsprefixet när man ska ringa till utlandet.
Landsnummer 43

Landsnummer 43 tillhör Österrike, det betyder att om du vill ringa till Österrike ska du först slå 00 (utlandsprefix) och sedan landskoden 43 följt av riktnummer (utan inledande nolla) och sist telefonnummret (se exempel nedan).

Uppringd från landskod 043?

Har du blivit uppringd från ett telefonnummer som börjar på 0043, 043 eller +43 är det någon i Österrike som försökt ringa dig. Man bör vara försiktig med samtal från utlandet (om man inte väntar samtal därifrån givetvis) och inte ringa tillbaka till telefonnumret, det kan tex vara ett betalnummer i det landet och betyda en hög telefonkostnad för dig som ringer tillbaka.

Hur ringer man till Österrike?

Så här gör du för att ringa telefonnummer 011-22334455 i Österrike (exempel).

Slå 00 43 11 22334455

    Förklaring:
  • 00 - utlandsprefix
  • 43 - landskod
  • 11 - riktnummer i Österrike (utan inledande nolla)
  • 22334455 - abonnentnummer

Skicka SMS till Österrike

För att skicka SMS till Österrike gör man på samma sätt som när man ringer dit, skicka meddelandet till tex 00 43 mobiltelefonnummer. Vissa länder har specifika 'riktnummer' för mobiltelefoner (som Sverige), andra har riktnummer efter geografisk indelning precis som med fasta telefonnummer.

Österrike på kartan

Österrike telefonnummer

Landsnummer Österrike Hitta telefonnummer i Österrike

Hitta landsnummer

Sök utlandsnummer nedan. Du kan söka på land (landsnamn) eller utlandsnummer (landsnummer, landskod), du kan även söka på del av landsnamn.

Söka telefonnummer utomlands

Kommentarer

Gilla oss så vi dig!