Landsnummer 27

Vilket land har landsnummer 027

Landsnummer är det nummer man slår efter utlandsprefixet när man ska ringa till utlandet.
Landsnummer 27

Landsnummer 27 tillhör Sydafrika, det betyder att om du vill ringa till Sydafrika ska du först slå 00 (utlandsprefix) och sedan landskoden 27 följt av riktnummer (utan inledande nolla) och sist telefonnummret (se exempel nedan).

Uppringd från landskod 027?

Har du blivit uppringd från ett telefonnummer som börjar på 0027, 027 eller +27 är det någon i Sydafrika som försökt ringa dig. Man bör vara försiktig med samtal från utlandet (om man inte väntar samtal därifrån givetvis) och inte ringa tillbaka till telefonnumret, det kan tex vara ett betalnummer i det landet och betyda en hög telefonkostnad för dig som ringer tillbaka.

Hur ringer man till Sydafrika?

Så här gör du för att ringa telefonnummer 011-22334455 i Sydafrika (exempel).

Slå 00 27 11 22334455

    Förklaring:
  • 00 - utlandsprefix
  • 27 - landskod
  • 11 - riktnummer i Sydafrika (utan inledande nolla)
  • 22334455 - abonnentnummer

Skicka SMS till Sydafrika

För att skicka SMS till Sydafrika gör man på samma sätt som när man ringer dit, skicka meddelandet till tex 00 27 mobiltelefonnummer. Vissa länder har specifika 'riktnummer' för mobiltelefoner (som Sverige), andra har riktnummer efter geografisk indelning precis som med fasta telefonnummer.

Sydafrika på kartan

Sydafrika telefonnummer

Landsnummer Sydafrika Hitta telefonnummer i Sydafrika

Hitta landsnummer

Sök utlandsnummer nedan. Du kan söka på land (landsnamn) eller utlandsnummer (landsnummer, landskod), du kan även söka på del av landsnamn.

Söka telefonnummer utomlands

Kommentarer

Gilla oss så vi dig!