Landsnummer 94

Vilket land har landsnummer 094

Landsnummer är det nummer man slår efter utlandsprefixet när man ska ringa till utlandet.
Landsnummer 94

Landsnummer 94 tillhör Sri Lanka, det betyder att om du vill ringa till Sri Lanka ska du först slå 00 (utlandsprefix) och sedan landskoden 94 följt av riktnummer (utan inledande nolla) och sist telefonnummret (se exempel nedan).

Uppringd från landskod 094?

Har du blivit uppringd från ett telefonnummer som börjar på 0094, 094 eller +94 är det någon i Sri Lanka som försökt ringa dig. Man bör vara försiktig med samtal från utlandet (om man inte väntar samtal därifrån givetvis) och inte ringa tillbaka till telefonnumret, det kan tex vara ett betalnummer i det landet och betyda en hög telefonkostnad för dig som ringer tillbaka.

Hur ringer man till Sri Lanka?

Så här gör du för att ringa telefonnummer 011-22334455 i Sri Lanka (exempel).

Slå 00 94 11 22334455

    Förklaring:
  • 00 - utlandsprefix
  • 94 - landskod
  • 11 - riktnummer i Sri Lanka (utan inledande nolla)
  • 22334455 - abonnentnummer

Skicka SMS till Sri Lanka

För att skicka SMS till Sri Lanka gör man på samma sätt som när man ringer dit, skicka meddelandet till tex 00 94 mobiltelefonnummer. Vissa länder har specifika 'riktnummer' för mobiltelefoner (som Sverige), andra har riktnummer efter geografisk indelning precis som med fasta telefonnummer.

Sri Lanka på kartan

Sri Lanka telefonnummer

Landsnummer Sri Lanka Hitta telefonnummer i Sri Lanka

Hitta landsnummer

Sök utlandsnummer nedan. Du kan söka på land (landsnamn) eller utlandsnummer (landsnummer, landskod), du kan även söka på del av landsnamn.

Söka telefonnummer utomlands

Kommentarer

Gilla oss så vi dig!