Landsnummer 58

Vilket land har landsnummer 058

Landsnummer är det nummer man slår efter utlandsprefixet när man ska ringa till utlandet.
Landsnummer 58

Landsnummer 58 tillhör Venezuela, det betyder att om du vill ringa till Venezuela ska du först slå 00 (utlandsprefix) och sedan landskoden 58 följt av riktnummer (utan inledande nolla) och sist telefonnummret (se exempel nedan).

Uppringd från landskod 058?

Har du blivit uppringd från ett telefonnummer som börjar på 0058, 058 eller +58 är det någon i Venezuela som försökt ringa dig. Man bör vara försiktig med samtal från utlandet (om man inte väntar samtal därifrån givetvis) och inte ringa tillbaka till telefonnumret, det kan tex vara ett betalnummer i det landet och betyda en hög telefonkostnad för dig som ringer tillbaka.

Hur ringer man till Venezuela?

Så här gör du för att ringa telefonnummer 011-22334455 i Venezuela (exempel).

Slå 00 58 11 22334455

    Förklaring:
  • 00 - utlandsprefix
  • 58 - landskod
  • 11 - riktnummer i Venezuela (utan inledande nolla)
  • 22334455 - abonnentnummer

Skicka SMS till Venezuela

För att skicka SMS till Venezuela gör man på samma sätt som när man ringer dit, skicka meddelandet till tex 00 58 mobiltelefonnummer. Vissa länder har specifika 'riktnummer' för mobiltelefoner (som Sverige), andra har riktnummer efter geografisk indelning precis som med fasta telefonnummer.

Venezuela på kartan

Venezuela telefonnummer

Landsnummer Venezuela Hitta telefonnummer i Venezuela

Hitta landsnummer

Sök utlandsnummer nedan. Du kan söka på land (landsnamn) eller utlandsnummer (landsnummer, landskod), du kan även söka på del av landsnamn.

Söka telefonnummer utomlands

Kommentarer

Gilla oss så vi dig!