Landsnummer 54

Vilket land har landsnummer 054

Landsnummer är det nummer man slår efter utlandsprefixet när man ska ringa till utlandet.
Landsnummer 54

Landsnummer 54 tillhör Argentina, det betyder att om du vill ringa till Argentina ska du först slå 00 (utlandsprefix) och sedan landskoden 54 följt av riktnummer (utan inledande nolla) och sist telefonnummret (se exempel nedan).

Uppringd från landskod 054?

Har du blivit uppringd från ett telefonnummer som börjar på 0054, 054 eller +54 är det någon i Argentina som försökt ringa dig. Man bör vara försiktig med samtal från utlandet (om man inte väntar samtal därifrån givetvis) och inte ringa tillbaka till telefonnumret, det kan tex vara ett betalnummer i det landet och betyda en hög telefonkostnad för dig som ringer tillbaka.

Hur ringer man till Argentina?

Så här gör du för att ringa telefonnummer 011-22334455 i Argentina (exempel).

Slå 00 54 11 22334455

    Förklaring:
  • 00 - utlandsprefix
  • 54 - landskod
  • 11 - riktnummer i Argentina (utan inledande nolla)
  • 22334455 - abonnentnummer

Skicka SMS till Argentina

För att skicka SMS till Argentina gör man på samma sätt som när man ringer dit, skicka meddelandet till tex 00 54 mobiltelefonnummer. Vissa länder har specifika 'riktnummer' för mobiltelefoner (som Sverige), andra har riktnummer efter geografisk indelning precis som med fasta telefonnummer.

Argentina på kartan

Argentina telefonnummer

Landsnummer Argentina Hitta telefonnummer i Argentina

Hitta landsnummer

Sök utlandsnummer nedan. Du kan söka på land (landsnamn) eller utlandsnummer (landsnummer, landskod), du kan även söka på del av landsnamn.

Söka telefonnummer utomlands

Kommentarer

Gilla oss så vi dig!