Landsnummer 33

Vilket land har landsnummer 033

Landsnummer är det nummer man slår efter utlandsprefixet när man ska ringa till utlandet.
Landsnummer 33

Landsnummer 33 tillhör Frankrike, det betyder att om du vill ringa till Frankrike ska du först slå 00 (utlandsprefix) och sedan landskoden 33 följt av riktnummer (utan inledande nolla) och sist telefonnummret (se exempel nedan).

Uppringd från landskod 033?

Har du blivit uppringd från ett telefonnummer som börjar på 0033, 033 eller +33 är det någon i Frankrike som försökt ringa dig. Man bör vara försiktig med samtal från utlandet (om man inte väntar samtal därifrån givetvis) och inte ringa tillbaka till telefonnumret, det kan tex vara ett betalnummer i det landet och betyda en hög telefonkostnad för dig som ringer tillbaka.

Hur ringer man till Frankrike?

Så här gör du för att ringa telefonnummer 011-22334455 i Frankrike (exempel).

Slå 00 33 11 22334455

    Förklaring:
  • 00 - utlandsprefix
  • 33 - landskod
  • 11 - riktnummer i Frankrike (utan inledande nolla)
  • 22334455 - abonnentnummer

Skicka SMS till Frankrike

För att skicka SMS till Frankrike gör man på samma sätt som när man ringer dit, skicka meddelandet till tex 00 33 mobiltelefonnummer. Vissa länder har specifika 'riktnummer' för mobiltelefoner (som Sverige), andra har riktnummer efter geografisk indelning precis som med fasta telefonnummer.

Frankrike på kartan

Frankrike telefonnummer

Landsnummer Frankrike Hitta telefonnummer i Frankrike

Hitta landsnummer

Sök utlandsnummer nedan. Du kan söka på land (landsnamn) eller utlandsnummer (landsnummer, landskod), du kan även söka på del av landsnamn.

Söka telefonnummer utomlands

Kommentarer

Gilla oss så vi dig!